Home > Blogging > Anonymisering

Anonymisering

June 2nd, 2006

Inden så længe regner jeg med at tilmelde siden på blogbot, og af samme årsag forsøger jeg at holde det hele så anonymt som muligt. Jeg ville egentligt have ventet til, at jeg havde fået lidt mere styr på de forskellige opsætninger, men det er så godt som ved at være der, og resten – der er småting – kan vente.

Det falder mig ikke helt naturligt, dét ikke at nævne navne. Kæresten, hedder “Kæresten” og min søde veninde hedder “Chicky”.
Jeg selv er “Pigen”, der dog er et alias jeg har brugt i nogle år, så nogle kan muligvis regne dén ud. Det gør dog ikke så meget, for skulle jeg blive “afsløret”, vil her ikke fremgå noget, jeg ikke kan stå inde for.

Studiet vil så vidt muligt blive holdt i generelle vendinger, men det kan nok også gættes på et tidspunkt :)

Pigen Blogging

 1. June 3rd, 2006 at 09:41 | #1

  Tak for linket :-)

  Omkring det med anonymitet, så er det vigtigste vist bare, at man ikke skriver noget, som man ikke kan stå inde for – hvis man skulle ende med at blive “spottet” ;-)

 2. Pigen
  June 3rd, 2006 at 10:38 | #2

  Det var skam så lidt, jeg er en flittig læser hos dig ;) Kommenterer dog sjældent, måske bliver jeg bedre til det nu? Men hvis du husker, så er det mig der pludseligt mødte Søren Lauridsen i Indien :D

 3. June 3rd, 2006 at 23:00 | #3

  Ja for pokker, det husker jeg godt. Søren har siden spurgt mig om jeg kunne huske dit navn, men det kunne jeg desværre ikke. Det er vist upassende at nævne præcis i denne forbindelse :-)

 4. Pigen
  June 3rd, 2006 at 23:29 | #4

  Har svaret “hjemme hos dig selv” :)

Comments are closed.