Home > Kærester, Mig, Studie > Aaargh!!

Aaargh!!

June 10th, 2006

Jeg er eksamenspresset, -stresset og -tosset og jeg kan snart ikke mere!
Helt sikkert er jeg umulig at være sammen med, men heldigvis (for ham) skal kæresten på casino med drengene i aften, og til brormands fødselsdag i morgen – så han slipper for mig, og jeg får lidt ro og tid. Det allerværste er overstået onsdag eftermiddag, og det glæder jeg mig usigeligt til!

Den har efterhånden stået på eksamener i snart halvanden måned nu, og det er ved at være for meget af det gode. Jeg er IKKE et eksamensmenneske, og det er noget jeg kan gå helt ned på.

Jeg har ikke fået sendt de mails jeg har lovet, fået ordnet sengetøj og vasketøj og jeg er selvfølgeligt håbløst bagud med de spørgsmål jeg skal have forberedt til onsdag. Jeg er klar over, at det er udtryk for en art syg perfektionisme, der får mig til at udsætte ting – i en ulogisk tro om, at jeg kan gøre det bedre senere… Ja ja.

Og hvorfor er det pludseligt blevet sommer? Det er jeg jo slet ikke klar til! Men jeg nyder den alligevel på terrassen, med en god gammeldags papirsblok – computeren er nemlig ikke så glad for den slags ekstreme temperaturer – og en lidt for optimistisk arbejdsplan.

Snart er det onsdag – og så vender jeg frygteligt tilbage…

Hav en dejlig lørdag aften :)

Pigen Kærester, Mig, Studie

  1. June 10th, 2006 at 22:41 | #1

    Tak og jeg håber også at din blev/var god :)

  2. Pigen
    June 10th, 2006 at 22:50 | #2

    Tja, jeg sidder stadig her og hænger – og arbejder i slow motion.. Men den har nu været helt god, sådan alting taget i betragtning ;)

    Og tak forresten!

Comments are closed.