Home > Ferie, Rejser > Lonely Planet :)

Lonely Planet :)

February 4th, 2007

Weekenden er gået med at tjekke priser, hjemmesider og bøger, med at regne og sukke OG med at glæde sig vanvittigt meget til sommer! Vi skal afsted i ca. 6 uger, og da det muligvis bliver den sidste sommer i lang tid, hvor vi har mulighed for at rejse så længe, er der lagt store planer.
Eller dvs… der arbejdes stadig på det, men vi er pt. næsten sikre på, at det bliver Thailand og Vietnam. Jeg har været begge steder før, men størstedelen af begge lande er stadig uudforsket for mig, så det bliver langt fra en gentagelse – hvilket vist også er meget godt… I planlægningen har vi været omkring mange mange steder, men årstiden sætter visse grænser, så vi har tilpasset os, men bestemt ikke ladet os nøje. Årh! Det bliver så skønt! Ham den søde og jeg har aldrig rejst sammen før – altså udover den famøse charterting sidste år, så det bliver også rigtig godt at få den oplevelse sammen.
Der skal spares virkeligt meget de næste måneder, men sådan må det bare være. Så hold mig nu i ørerne, når jeg begynder at sukke efter nyt tøj! :)

Næste skridt er at få fastlagt ruten lidt mere, i hvert fald mht. flybilletter, som vi gerne skal have styr på i denne måned. Har gode erfaringer med Jysk Rejsebureau, så dér bliver det nok også denne gang.

Kom juli!!!

Pigen Ferie, Rejser

Comments are closed.