Home > Mad & Drikke, Mig, Rejser > Te i mange afskygninger

Te i mange afskygninger

May 4th, 2007

For et par dage siden modtog jeg en stor brun kuvert herfra. Jeg var efterhånden løbet tør for min skønne Chaya julete, som jeg “huggede” fra min onkel, der absolut ikke kan lide kanel i sin te! Det kan jeg til gengæld – jeg er faktisk helt vild med det :)

Jeg har lige pakket det altsammen ned (det skal med hjem, så min mor kan få et snus), og kan faktisk ikke præcist huske, hvor mange slags jeg har fået, men 10-12 små poser er et godt gæt. Man kan nemlig bestille små prøver, hvor der er ca. 10 gram te i, og så har man jo mulighed for at smage nye slags, og afprøve dem, inden man bestiller én i større størrelse. I flæng nævner jeg Cream Baileys, kvæde, chai, diverse Rooibush-teer, grønne teer etc…

Lige nu nyder jeg en kop chai med mælk og sukker. Normalt afskyer jeg den slags i min te, men i chai hører det sig nu til :) Så drømmer jeg mig tilbage til Indien, hvor vi drak det rygende varmt i toget, af små røde lerkopper. Kopperne “skulle” man efterfølgende smadre ud af vinduet (hov hov!). Det er allerede fire år siden nu. For dælen, hvor tiden flyver afsted…

Pigen Mad & Drikke, Mig, Rejser

 1. May 4th, 2007 at 14:52 | #1

  Har lige været inde på deres hjemmeside, for det lyder godt nok smart med prøvepakker, så man ved hvad man kan li inden køb af stor pose. Men jeg kan ikke se hvordan man bestiller prøveposer, men måske man skal ringe?

 2. Pigen
  May 4th, 2007 at 15:20 | #2

  Hvis du går ind på en af te’erne (hedder det det..?) er der i højre hjørne en rullemenu, hvor der står “vælg posevariant”. Der kan du vælge en prøvepose til 4 kr. Skriv lige igen, hvis det ikke gav mening. Så kan jeg prøve, om jeg kan være lidt mere pædagogisk ;)
  Men ja, det er vildt smart :D

 3. May 4th, 2007 at 16:40 | #3

  Nu gik lyset op for mig, jeg har fundet ud af prøvebestillingen, tak:)

 4. May 4th, 2007 at 18:01 | #4

  Åhh.. det vil jeg også prøve…. :)

 5. May 4th, 2007 at 18:20 | #5

  åhh.. Alice faldt i og skyndte sig at vælge 12 forskellige prøve poser.. Uhm… :D

 6. May 5th, 2007 at 09:51 | #6

  Uhm elsker også chai – selvom en del rynker på næsen af det :-)

 7. May 6th, 2007 at 17:59 | #7

  FOR DEM DER ER FRA ÅRHUS:
  De serverer en lækker Chai hos Essens ved Åen.

 8. Pigen
  May 6th, 2007 at 20:01 | #8

  Hehe, Alice :) Kender godt det med, at det kan være svært at begrænse sig… Håber at du er heldig, men er ret sikker på, at du godt kan glæde dig til din levering !

  Yay, endnu en chai-elsker :D Jeg kan lide alt, der er sødt! Nå ja, og/eller dufter af kardemomme eller kanel.

Comments are closed.