Home > Familie, Mad & Drikke, Mig > Hyggeligt

Hyggeligt

May 17th, 2007

Det er altid dejligt at have en undskyldning for at drikke lækker rødvin. I aften havde vi inviteret søsteren med kæreste til casual dinner (søsterens ordvalg, hæ) – og rødvin altså. Bortset fra, at jeg var den eneste der så rent faktisk drak rødvin var det meget hyggeligt :) Drengene nørdede og jeg prøvede en masse tøj. Meget belejligt at have en søster, der får 50% på smart damemode – og derfor har et bundløst tøjskab, der indimellem skal ryddes ud i…

De er godt selskab, og vi fik også en geninvitation – når vi altså får tid. Dvs. ca 5 dage i slutningen af juni, når kæresten haft sin sidste eksamen og inden vi rejser. Jaja, man er vel en travl studerende ;)

Pigen Familie, Mad & Drikke, Mig

 1. May 17th, 2007 at 23:41 | #1

  Mhh… der er ikke noget bedre end at dele en flaske vin med gode venner.

  Og jeg har også prøvet situationen, hvor jeg var den eneste der rent faktisk var med til at dele den;)

 2. Pigen
  May 18th, 2007 at 09:01 | #2

  Til mit forsvar må det tilføjes, at jeg altså ikke drak det hele selv :D Resten er i køleren med en smart prop!

 3. May 18th, 2007 at 09:09 | #3

  Rødvin skal da ikke på køl?! Heller ikke selvom flasken er åben. Den skal da stå på køkkenbordet med smart prop og vises frem :D

 4. Pigen
  May 18th, 2007 at 09:12 | #4

  Nå, det vidste jeg ikke :) Så bliver den vist frem! Tak, Alice.

Comments are closed.