Home > Kærester, Mig > Vejen til mit hjerte

Vejen til mit hjerte

May 21st, 2007

Er heller ikke lang eller besværlig. Hvis du gerne vil vide det, er det så nemt som at tage opvasken. Eller lægge vasketøjet sammen. Eller at stikke mig en pose vingummier inden jeg hviner efter sukker. Eller sørger for, at der altid er en mere, når jeg tror at jeg har tømt den sidste cola light. Du må også også gerne købe tøj eller make up til mig, men der er jeg lidt mere vanskelig, og det er nok bedst at du bare låner mig visa-kortet. Men det er også ok.
Du kan også få mig til at smelte, ved at spille en sang for mig. Bryan Adams er nemt, og når jeg hører “..and when you can see your unborn children in her eyes, you know you really love a woman…” er jeg altså færdig.
Mind mig om, alt det du glæder dig til at gøre sammen med mig, og så er altså din. For pokker…. :)

Pigen Kærester, Mig

 1. May 21st, 2007 at 12:59 | #1

  “Jeg glæder mig til at være sammen med dig” Er det godt nok?

 2. Pigen
  May 21st, 2007 at 13:24 | #2

  Gør du? :D
  Og ja – hvis du altså mener det…

 3. May 21st, 2007 at 13:49 | #3

  Hov – hvad med den med at redde sengen hver morgen, bære skraldeposen ned og huske reklamerne?

 4. Pigen
  May 21st, 2007 at 14:15 | #4

  Vi får ikke reklamer, og det er aaaltid mig der sover længst ;) Men ja tak til skrald – det ville være dejligt!

Comments are closed.