Home > Arbejde, Familie, Studie > Jeg er her skam endnu

Jeg er her skam endnu

June 6th, 2007

Har bare været lidt fraværende de sidste dage..

Eksamen i fredags gik helt fint, ingen super præstation, men jeg er helt tilfreds med det jeg fik skrevet (har dog ikke læst igennem siden, men anyways) og selve opgaven var også lige til at gå til. Meget rart.

Siden da har jeg intet lavet!

Eller jeg var jo hjemme og arbejde i weekenden, og så var der familieting lørdag. Skøn og dejlig weekend – øj, hvor har jeg en god familie! Hele lørdag havde jeg dog ekstremt ondt i hovedet fordi jeg havde sovet alt alt for lidt i dagene op til, så jeg smuttede hjem i seng forholdsvis tidligt, men jeg skulle jo så også op igen kl 6 dagen efter…

Blev hjemme til mandag, og da jeg kom tilbage til Aalborg var jeg lige hjemme et par timer, og så skulle der shoppes gaver til bryllup og barnedåben, som vi skal til i weekenden. Der blev også kigget lidt tøj, men vi har vist hvad der skal bruges, så vi nøjes i denne omgang. Fik dog købt en bunke øreringe – det må man nemlig godt, når man lige sparede kjolen ;)

Har sidste eksamen næste torsdag, men jeg holder vist allerede ferie nu. Ikke godt! Men jeg kan slet ikke få hevet mig op. Lettelsen efter det pres, der har været den sidste måneds tid har udmattet mig fuldstændigt, og jeg har sovet virkeligt meget de sidste dage. Jeg skal i gang. Det skal jeg virkeligt. Der er bare så mange ting (fx en rodet og beskidt lejlighed) jeg gerne vil have ordnet først, så der går nok lidt tid. Jeg er allerede indstillet på at skulle tage eksamenen i august, men det er fint, for orker slet ikke at skulle stresse så meget igen lige nu. Men jeg kan jo også være vildt heldig i næste uge. Nu ser vi ;)

Pigen Arbejde, Familie, Studie

Comments are closed.