Home > Mig > Update på dobbelt op-historien….

Update på dobbelt op-historien….

November 6th, 2007

Lige før lukketid kom jeg endeligt igennem – efter de obligatoriske 10-minutters ventetid.
Har så åbenbart bestilt to abonnementer. Eller faktisk, så kom det første aldrig (øhm, jo det gjorde det så alligevel…) og det sagde jeg også til ham den anden telefonsælger. Der så lovede, at nu skulle det nok komme, og han kunne da ikke se, at jeg allerede havde bestilt et… Men den søde dame i kundeservicen sagde, at hun nok skulle slette abonnementet, og at jeg ikke behøvede at sende det ekstra blad tilbage. Fordi det faktisk er sjældent at de modtager det. Hold så op med at hugge ting, Postdanmark!!!

Nu er det store spørgsmål så, hvem der skal være den heldige modtager af ET GRATIS COSTUME? Som faktisk inkluderer et vero-moda blad, og en gratis bif-billet, men den snupper jeg så selv… Hvem byder højest? :D

Pigen Mig

 1. November 7th, 2007 at 00:26 | #1

  Jeg abonnerer faktisk ikke på Costume pt og mit bibliotek indkøber det slet ikke. Kan jeg mon være den heldige vinder?

 2. Pigen
  November 7th, 2007 at 11:33 | #2

  Orv, havde faktisk tænkt det væk til min søster (hæ, og når hun læser dette får jeg sikkert skæld ud :-D ). MEN jeg holder hvad jeg lover, og du var hurtigst. Tjekkede lige din adresse (sorry), men kommer ikke derned af den næste uge. Så du får det med posten i morgen, gør du :) God fornøjelse!

 3. Pigen
  November 7th, 2007 at 15:56 | #3

  Der var jeg vist lidt for hurtig, for fandt lige ud af, at det koster 30 kr.(!!) at sende – og det er jo næsten det samme som bladet :) Er åben for forslag…

 4. November 7th, 2007 at 16:20 | #4

  Jeg synes det er helt fair, hvis du giver det til din søster :) Det kan i hvert fald ikke svare sig at sende det med PostDanmark…!

 5. November 7th, 2007 at 21:35 | #5

  Synes du skal give det til din søster.. hun er super sød, og trænger til noget godt at læse i..hendes kæreste har kun kedelige bøger uden billeder:( Og så ææælsker hun at hendes søster tænker på hende når hun får dobbelt-up:)

  Namnam .. (do I need to say I’m your sister?)

 6. November 8th, 2007 at 17:56 | #6

  hvorfor kan man ikke læse min kommentar?

 7. November 8th, 2007 at 17:59 | #7

  – nå anyways! Det jeg skrev (i går) var bare at jeg synes du skal give bladet til din søde søster.. hun vil sikkert blive heelt vildt glad for lidt interessant læsning, i stedet for alle de kedelige tekstbøger der flyder derhjemme.. meget sødt du tænker på hende:)
  M -.. (do i need to I’m your sister?)

 8. Pigen
  November 8th, 2007 at 20:03 | #8

  …Mest fordi jeg er sløv, og først har fået godkendt den nu. Sorry :)

  Og mht. bladet – så tror jeg nok, at den nye regel er SELVHENTER. Den der henter det først kan blive den glade ejer. Og du er stadig velkommen, Stine :)

Comments are closed.