Home > Mig > Næsten i mål

Næsten i mål

June 22nd, 2008

I morgen er det endeligt kærestefyrens tur til at blive færdig. Jeg er overskudsagtig og laver brød, brownies (med mandler, mørk og hvid chokolade!) og saltmandler til gæsterne. I morgen formiddag skal jeg ud og indkøbe de sidste ting samt finde en gave til den snart nyudklækkede kandidat.

Mht. det sidste er jeg virkelig på den! Det eneste ønske er tøj, men jeg er lidt af den overbevisning, at kandidatgaven skal være noget varigt, eller i det mindste en oplevelse man kan mindes. Han er ikke til smykker (og det er fint med mig) og heller ikke rigtigt bøger. What to do..?

Pigen Mig

 1. June 23rd, 2008 at 16:49 | #1

  Det er sikkert for sent – men et Ur. Gaven skal jo være personlig – og varig – og det er tøj jo ikke.

  Tillykke med ham :)

  Hvad fik du ved ham?

 2. Pigen
  June 25th, 2008 at 11:53 | #2

  Ur var et super forslag, og vi havde faktisk snakket om det, men han har ret smalle håndled, så det har været svært at finde noget der så fint ud :-) Og har har heller ikke brugt ur i 4+ år. Tror at vi bliver ved med at kigge, måske findes det rigtige på et tidspunkt :-)

  Endte med at købe en nydelig klassisk trenchcoat til ham. Det har han også snakket længe om, og det er en smule mere varigt end alm. tøj.

  Da jeg blev færdig fik jeg en fin guldring af ham. Sød kæreste :-)

  Han sluttede i øvrigt med et fint 10-tal!

Comments are closed.