Home > Ferie, Mig, Rejser > All my baaaags are packed… Not!

All my baaaags are packed… Not!

August 8th, 2006

I morgen rejser vi, og så skal der jo pakkes. Siden vi bestilte rejsen har jeg sagt “Jeg gider ikke ha’ så meget med…” i den mening, at “det er en uge for pokker, du pakker bare en bikini!”

Men det er jo SYV dage! Faktisk har jeg allerede nu så meget i kufferten, som sidste sommer, da jeg var væk en måned. Dog ca. 20 færre par trusser…

Jeg pakker som én, der skal til en asiatisk udørk, hvor det nok er SMARTEST at pakke cremehåndsæbe, sugerør og plastikkrus. Vi har også lidt toiletpapir og håndklæder med… Hvad går der galt..? Sandheden er, at jeg de sidste 4-5 år udelukkende har været så langt væk, at det er en SUPER idé at medbringe cremesæben. Og jeg forestiller mig nok Tyrkiet som et europæisk Indien. I samme dur skal jeg nok blive ganske overrasket over prisniveauet (som også kæresten HAR forsøgt at forklare mig….), for det er nok bare ikke så billigt som -lad os sige- Thailand. Hmm.

Kan nogen forklare mig dét der Tyrkiet mon? :)

Pigen Ferie, Mig, Rejser

Comments are closed.