Home > Jul, Mad & Drikke > Kun 46 dage…

Kun 46 dage…

October 9th, 2006

Har lige været i Dreisler for at købe havregryn (vi er faktisk naboer til føtex, men de er åbenbart løbet tør for grynene!!)

I Dreisler er det åbenbart ved at være jul (sikkert noget med Tyskland og tidsforskellen…), i hvert fald synes de at mene, at det nu er på tide med pebernødder, brunkager, vanillekranse OG klejner. Jeg ved godt, hvad JEG synes om den sag! Hvad med jer? :)

Pigen Jul, Mad & Drikke

 1. October 9th, 2006 at 20:40 | #1

  Hvordan kan du tillade dig at bringe J-ordet op nu? Også selvom du ikke nævner det ved navns nævnelse, så tror jeg nok jeg ved hvad du snakker om.

  Det er alt for tidligt!

  Hov, jeg har også været i dreisler i dag. Jeg købte fire af de der små plader chokolade med koen på marken udenpå. Jeg vil bruge dem som motivation for min datter en gang.

 2. Pigen
  October 9th, 2006 at 23:10 | #2

  Alt for tidligt – jep, kunne ikke være mere enig…
  Og de dér chokolader er altså fantastiske, jeg er nærmest “flasket” op på dem. Familiens eneste lille pige nemlig, hæ :D Men de er GODT nok blevet dyrere siden da! Kan ikke huske om de virker motiverende (så gammel er JEG nemlig..) men kan bestemt ikke forestille mig andet :)

Comments are closed.