Home > Kærester > Jeg HJERTER dig

Jeg HJERTER dig

October 30th, 2006

Vi har kærestedag i dag. 2½ år er det. Vi havde begge glemt det i morges, meget romantisk, men blev mindet om det af en vedholdende mobil-alarm. Jeg får nok ingen gaver – har godt nok heller ingen købt selv, så fair nok :) Måske man skulle skrive et klamt kort? Det gør vi nogle gange, er vild med at han skal tvangsformulere et eller andet på et stykke papir, til mig. HELST med hjerter, tegnet med en rød kuglepen.

Jeg prøver med mad i stedet for. Det er alt for nemt, og i virkeligheden ret strengt, at jeg tror jeg kan slippe med så lidt. Men det kan jeg :D Har fundet rejer og noget der ligner oksebøffer i fryseren. Er lidt i tvivl, men de er viklet ind i bacon og gennemhullet med tandstikker, så det virker sandsynligt. Og så har jeg vasket tøj og købt ind. Jeg ER da romantisk!!

Pigen Kærester

  1. October 30th, 2006 at 19:45 | #1

    Hamrende romantisk. På min kærestes fødselsdag, rensede jeg lokummet. Han siger selv, at det er den bedste gave han nogensinde har fået.

    Og stort tillykke i øvrigt.

  2. October 31st, 2006 at 08:48 | #2

    Tillykke med dagen igår.. Du gør trods alt mere end da jeg havde 1 års dag med min kæreste. Vi bor i hver sin landsdel og talte måske sammen 5 min.. Romantik er der ikke meget af her ;o)

    Håber I havde en romantisk aften.

  3. Pigen
    October 31st, 2006 at 10:18 | #3

    Tak begge to! Mine forudsigelser holdt stik, der blev ikke lagt op til romantik – overhovedet… Det er garanteret også overvurderet! Men maden var god. He :)

  4. October 31st, 2006 at 11:36 | #4

    Mad går direkte i hjertet. Søde ord og smykker er bare omveje.

Comments are closed.