Home > Kærester, Mig, Studie > Det der med at få taget hul på dagen

Det der med at få taget hul på dagen

November 7th, 2006

Årh, jeg har en af de dér dage, hvor jeg bare slet ikke kan komme i gang! Skal først have timer igen fredag, og inden da skal jeg have læst en hel del (nu hvor tiden er der..) og skal nok også se på lidt projekt, som vi så småt er ved at tage hul på. Men jeg kan IKKE komme igang!
Hoppede ellers ud af sengen i bedste stil, lige efter at kæresten tog afsted ved 8-tiden. Jeg sidder i sofaen, indpakket i verdens grimmeste akryltæppe, og der ligger to bøger på bordet foran mig, så der er er helt frit valg… Men jeg er helt sløv og væk. Har desværre ingen rigtige undskyldninger, som fx indkøb, til at komme ud af huset, så jeg kan bare blive siddende her, kan jeg! Skal dog til step to timer i eftermiddag, hurra. Så plejer kæresten at lave mad, for jeg er helt flad og dødsulten, når jeg kommer hjem efter sådan en omgang. Plejer, ja. Og så fornemmer man jo, at idag er det IKKE helt som det plejer. Næh nej, han skal til et eller andet ingeniøragtigt arrangement med IDA, og er først hjemme 23.30. Altså, hvad så med mig..? Og hvordan får jeg nogensinde læst noget…? Pyh

Pigen Kærester, Mig, Studie

 1. November 7th, 2006 at 12:34 | #1

  Åh, det kender jeg godt. Jeg ligger også bare og slanger mig på sofaen i dag, og får med garanti ikke lavet en skid. Hvor går du til step?

 2. Pigen
  November 7th, 2006 at 12:51 | #2

  Uni har tilknyttet et dejligt/billigt træningscenter :) Betaler 105 kr. i måneden, så det er lige til at overkomme.

 3. November 7th, 2006 at 16:44 | #3

  Tænk at han går ud med IDA i stedet for at lave mad til sin forsultede kæreste :O H
  God fornøjelse med step i eftermiddag – jeg kan med god samvittighed sidde og slænge mig for jeg var afsted i morges (også nævner vi intet om det jeg skal skrive til den forpulede opgave der skal afleveres næste uge)

 4. Pigen
  November 7th, 2006 at 16:49 | #4

  Ja, det er utroligt, hvad man skal finde sig i!! :) Nå, først i næste uge? Så har du jo ikke travlt endnu ;)

 5. November 7th, 2006 at 18:08 | #5

  jo lidt travlt når der sideløbende skrives anden opgave, arbejde der skal passes, kæreste der kræver weekend tid. Det er et evigt møllehjul.. (giver det overhovedet mening?)

Comments are closed.