Home > Kærester, Underholdning > And the WINNER is!

And the WINNER is!

December 6th, 2006

Det har været en fantastisk sjov aften :) Simon Astrup Jørgensen, der -efter vores bedste overbevisning- lavede det sjoveste fem-minutters indslag, vandt en fin og fortjent førsteplads.

De to værter, Anders Fjelsted og Martin Veltz var super underholdende, og der var lige fra første sekund en super stemning i den fyldte sal. De fem deltagere havde hver højst fem minutter at præsentere deres materiale i, og herindimellem underholdt én af de to værter. Da alle havde været igennem, var det så op til publikum at afgive deres stemme. Egentligt vanskeligere end man skulle tro, for det var svært at huske, hvad der helt præcist skilte de fem herrer fra hinanden. Standarden var helt fin.
Efter en pause kom de fem så igen ind på scenen. Denne gang ledsaget af Geo, som jeg udover navnet, aldrig havde hørt om. Geo gav hver af de fem deltagere (eller han kom faktisk ikke hele rækken igennem…) kritik og lidt tips mv. Han gik hårdt til nogle af dem, men det var ret sjovt at se, hvordan de tacklede bl.a. at skulle tale med én fra publikum. I Geo-situationen klarede andenpladsen, Martin Elmegaard Mortensen, sig virkeligt godt, og folk var vilde! Men da var stemmerne afgivet – så det talte ikke med i vurderingen.

Er lidt ør nu, men det har været skæg en aften, og vi skal helt klart afsted igen næste år :) Vi havde hjemmefra snakket om, at nu skulle vi jo ikke sidde allerforrest, for man ved jo aldrig hvad der kan ske… Og pyh! Jeg er glad for, at det ikke var mig, der fik gennemrodet håndtaske efter lipgloss, eller fik læst mine sms-beskeder højt i salen… Og, at det heller ikke var mig, som blev hevet op på scenen og blev sammenlignet med den grimme Snøvsen. Men det er jo, hvad man kan forvente (vi havde i hvert fald regnet den ud) – og tåler man ikke mosten, skal man nok ikke sætte sig på forreste række ;)

Men for pokker, hvor var det altså rart sådan at være ude…. Jeg vil anbefale showet, man kan stadig nå det i Vejle, Fredericia og Svendborg – men det er jo ikke de samme deltagere, så der er ingen garantier ;)

Hov forresten, så sendes finalen live på Sputnik d. 12. december kl. 20 – og det er sgi gratis! Så kig evt. med der – det skal jeg i hvert fald!

Nu skal jeg lige se på lidt til i morgen… Bliver inde under min dyne, så må vi se, hvor mange minutter jeg holder ud.

Sov godt!

Pigen Kærester, Underholdning

Comments are closed.