Home > Studie > Projekt

Projekt

December 7th, 2006

Har haft første møde med nydelig ung vejleder idag (minder mig altså om Silles specialevejleder, hihi :) ). Manden var vild med emnet – og der er kun skrevet om det én gang før! Pres? Ih nej… Han var vildt entusiastisk, og vi fik vist en masse nyttigt skrevet ned. Men i og med, at det er en problemstilling, der ikke rigtigt er skrevet om før, skal vi selv ind og læse en masse imellem linierne, pyh… Men vi ved heldigvis cirka, hvor vi skal ende – det er mellemarbejdet, der er det svære ;)

Sæt i gang!

Pigen Studie

 1. December 7th, 2006 at 22:42 | #1

  Det lyder godt nok spændende, men der kommer vel mere om det hen af vejen?

 2. Pigen
  December 7th, 2006 at 23:25 | #2

  Alice, jeg er ikke sikker på at jeg forstår, hvad du mener? Men det er et område, hvorpå der er sket en stor udvikling, og stadig gør – så det er ikke helt klart, hvordan retsstillingen er. Det er så dét vi skal ind og analysere os frem til. Spændende, yes. Men også svært – og pt. kunne jeg godt bruge en nemmere løsning ;) Men skal nok bare i gang.

 3. December 7th, 2006 at 23:28 | #3

  Nåårh :) Jeg tænkte bare at det bliver spændende at høre om når du er igang hvordan det gribes an :)

  Jeg er selv død træt af mit for tiden, så solstråle historier er velkomne :)

 4. Pigen
  December 7th, 2006 at 23:32 | #4

  Nåå, om vores arbejde med det, mener du? Ha, jeg er vist lidt træt… :)
  Skal prøve at fremhæve eventuelle solstrålehistorier, når de kommer!

 5. December 8th, 2006 at 11:25 | #5

  Hehe.. Ja. Jeg var nok også ret træt. Pyt. Når meningen kommer frem til sidst.
  Kan også se nu at det virker somom jeg ikke kan li mit projekt, og det kan jeg faktisk godt. Lige nu er der bare alt for meget ventetid – og det er det jeg er træt af :) Hehe. Tror mit bliver godt til sidst – og det gør dit garantert også.

 6. December 8th, 2006 at 17:20 | #6

  Iiiiiiiiih, hvor er din blog altså flot med julemanden i toppen, meget smagfuldt :-)

 7. Pigen
  December 8th, 2006 at 17:34 | #7

  Hæ, tak Maria :) Var blev at blive tosset over de smalle spalter i det andet juletema, så nu beholder jeg lige det her lidt :)

Comments are closed.