Home > Bolig, Mig > Pigen, der aldrig lærte det dér med hvide bukser…

Pigen, der aldrig lærte det dér med hvide bukser…

June 14th, 2007

Skulle bare lige hente et glas vand, og da jeg skal sætte mig på pinden (aka hvid skalstol) igen, springer chokoladeplet mig i øjnene. Hvide caprier og chokoladeplet er bare ikke noget smart match, og jeg lærer det sgu nok aldrig, for det her er selvfølgeligt ikke første gang…

Synes selv, at jeg er vildt modig, fordi jeg tør have en hvid sofa!

Pigen Bolig, Mig

 1. June 14th, 2007 at 21:17 | #1

  Been there – done that!!! Gruer godt nok for min bryllupsdag (hvis jeg ellers får sådan en)… :-D

 2. Pigen
  June 15th, 2007 at 11:09 | #2

  Hehe, ja måske man skulle undlade at servere brun sovs og chokolade den dag ;)

  Har lige reddet bukserne med mælk og vand, og nu er de i vaskemaskinen, så håber at de bliver fine igen. Det lignede jo, at jeg tværret lort udover det hele….

 3. June 15th, 2007 at 14:58 | #3

  Åhhhhh nej, og sådan noget skal hvide ting altid udsættes for. Når jeg har hvidt på, er det som om, at jeg SKAL spilde. Grrrrrrrrrr!

  Har lukket min ene blog, men skriver på livet løs på min urbanblog, hvor jeg har lavet et link til dig, som hedder “Den skrivende pige”.

 4. June 19th, 2007 at 12:16 | #4

  Ih ha da, ja hvidt er bare lig med, at man kan være sikker på at svine sig til;-) Gemalen her vil have en hvid lædersofa – og jeg gyser bare ved tanken om den og gajolen;-)

 5. June 21st, 2007 at 09:56 | #5

  Hvidt er noget gud har skabt i vrede! Det smukt – men MAND! Jeg købte sidste forår en råhvid sommerjakke.. det var et dumt træk. Alt hvad der kunne skide på den sked der, alt der kunne dø på den døde der og alt hvad der ikke kunne komme af – kom på. Tror bare jeg skal giftes i en plet-farvetkjole, så er man da på den sikre side!!!

Comments are closed.