Home > Weekend > Kulturnat

Kulturnat

October 10th, 2008

Om ikke så længe tager vi ud i byen til Kulturnat. Har tre steder vi vil nå at se, men derudover ingen bestemte planer, så bevæbnet med badges og programmer tror jeg bare vi ser, hvor vi ender (og så tager vi toget hjem…) De tre steder er: Højesteret, Christiansborg og DR-byen.

Hvor skal I hen?

Weekenden starter godt, og i morgen kommer min søster med toget fra Aalborg. Hun bliver helt til mandag, og mon ikke vi nok skal få tiden til at gå? :-) Det er rart, at familie og venner stadig gerne kommer forbi selvom vi nu er rykket et godt stykke østpå. Heldigvis er Kbh et sted folk gerne vil på besøg, og vi har intet imod at stille luftmadrassen til rådighed :-)

God weekend derude!

Pigen Weekend

  1. October 11th, 2008 at 19:19 | #1

    Hmm….jeg forsøgte at smide en kommentar igår, men jeg er på meget ustabil net. Jeg håber du havde en god tur – jeg ville vildt gerne have været afsted, så du må endelig fortælle om turen.

  2. Pigen
    October 20th, 2008 at 11:36 | #2

    Jamen, det var rigtig godt! Vi nåede kun de ting vi havde planlagt, dog også et kort kig i Christiansborgs Slotskirke. På Christiansborg var alle partierne repræsenteret i et lokale, så der var rig mulighed for at spotte en (kendt) politiker – og også diskutere med dem, hvis man var interesseret i det. Og både Christiansborg og Højesteret er jo virkelig flotte bygninger, så det var virkelig en oplevelse. Også selvom vi måtte vente 45 minutter i kulde udenfor Højesteret. Skal helt sikkert afsted igen næste år, hvis det passer ind :-)

Comments are closed.