Home > Mig > Om efterår og andet

Om efterår og andet

October 20th, 2008

Har været virkelig stædig, så vi har boet i et køleskab de sidste par uger. Og hvad gør hjemmesko, halstørklæder og tykke trøjer…? :-)

Idag overgav vi os dog, og radiatorerne larmer og larmer nu! Vældig rart og hyggeligt, og man kan næsten ikke andet end overgive sig totalt til efterårsstemning. Kan faktisk ikke huske, hvornår man plejer at tænde for varmen, og om vi er sent eller tidligt på den?

Sumper meget passende foran computeren. Efter et par sløve uger er der igen sjove opslag, så er ved at komme op i omdrejninger igen. Har været til seks jobsamtaler, så der sker heldigvis noget  – men nogen må godt snart ansætte mig :-) Skal på sjovt kursus hos Djøf i morgen og torsdag (sjovt=kaffe og sandwich) så håber at kunne få lidt inspiration til jobsøgningen – og også bare se lidt mennesker.

Selvom der endnu ikke er noget job er jeg (og vi) glade for vores nye by. Rigtig meget endda :-)

Pigen Mig

 1. October 20th, 2008 at 12:08 | #1

  Kursus er altig godt når man får mad og drikke :-D

  Jeg x’er for at der snart er et job til dig! Hvis jeg havde et ledigt ville jeg ansætte dig på stedet ;-)

 2. October 20th, 2008 at 12:39 | #2

  Åh ja, den kære jobgsøgning. Jeg er også gået i gang, men synes godt nok det virker uoverskueligt meget af det.

  Jeg krydser fingre for at du snart få et job.
  Og så kan jeg fortælle at min radiator har været tændt siden d. 4 oktober – jeg er simpelthen en frossenpind uden lige, og hader at fryse, så kunne aldig være så stædig som dig. ;)

 3. October 20th, 2008 at 14:25 | #3

  Vores radiatorer er også tændt, men kun i stuen. I soveværelset og køkkenet er der fortsat åbne vinduer. Også selvom jeg er en frossenpind ;)

  Pøj pøj med jobjagten.

 4. Pigen
  October 20th, 2008 at 19:14 | #4

  Tak for alle krydserne! Er sikker på, at det hjælper ;-)

  Er *gu lidt i tvivl om vores radiatorer overhovedet dur! De står på max, men varmer ikke ret meget. Håber meget, at det er fordi de bare skal igang efter sommeren!

 5. October 24th, 2008 at 20:45 | #5

  Det kan være der er luft i dem. Tag en tak af en art som kan få fat i den skrue der sidder i modsatte ende af termostaten. Drej forsigtigt( husk at have et viskestykke lige ved hånden). Hvis der er luft i kommer der ikke vand ud og du skal holde den åbne indtil der kommer vand ud. Det er ret ligetil at gøre :)

 6. Pigen
  October 29th, 2008 at 08:53 | #6

  Min søsters kæreste er heldigvis super handy, så drengene ordnede det (præcis som du forklarer, faktisk!) :-) Rart

Comments are closed.