Home > Mig > Hov

Hov

June 28th, 2009

Pludseligt er en hel weekend gået! Men rar har den bestemt været. Den er blevet tilbragt på langs i sofaen, i offentlige (strand)parker med godt læsestof og godt selskab, og så den helt perfekte afslutning her til aften; et smut på ParadIs. På trods af, at jeg har været smurt godt ind i høj solfaktor er jeg vist ved at miste den vintergustne kulør, og det er helt okay.
I morgen begynder en ny og travl uge, hvor der vist er planer de fleste aftener. Og så er der lige et bryllup næste weekend, og jeg mangler vist stadig en kjole. When to…?

Og ps: så er jeg muligvis den eneste i landet der pt. sidder i uldne shorts og har hjemmefutter på. For trods tropiske tilstande i det danske land, er det vist alligevel lykkedes mig at redde mig en blærebetændelse. Hvad siger I så?!

Pigen Mig

 1. June 28th, 2009 at 21:57 | #1

  Jeg siger: AV FOR HELVEDE!
  Det skidt er fandme noget fanden har skabt! Havde det for nogle uger siden….nøj, det var slemt!
  Men det lyder som en dejlig weekend. :)

 2. Pigen
  June 29th, 2009 at 20:13 | #2

  Jes, exactly! Det sucks!! Og det kommer igen og igen og igen….

 3. July 15th, 2009 at 13:14 | #3

  Hov – du har blogget igen…. (for længe siden nu).

  Jeg er i øvrigt flyttet som du kan se på linket :)

 4. Pigen
  July 17th, 2009 at 15:24 | #4

  Åh, det ved jeg godt, og kigger også jeres rejse :) Men jeg glemmer vist at kommentere ;) Sorry!

Comments are closed.