Home > Arbejde, Familie, Mad & Drikke > Bare fordi

Bare fordi

October 17th, 2006

..jeg synes, at det er på tide at gøre opmærksom på mig selv igen, skal jeg lige meddele, at jeg altså ikke er forsvundet :D Jeg er bare taget på arbejde… Er hjemme hos forældrene i denne uge. Nej, jeg har ikke efterårsferie, og går desværre glip af hele tre forelæsninger – hvilket jeg dog ikke vidste, da jeg sagde ja til at arbejde.

Så jeg burde jo selvstudere i denne uge, og det kommer vi til, men lige nu er jeg ved at lede efter en opskrift på æblepie, jeg engang har lavet i hjemkundskab, da jeg gik i ca. 4. klasse. Har helt sikkert opskriften derhjemme i Aalborg, men det er her og nu jeg skal bruge den – moderen har tre store kurvfulde æbler, som undertegnede har fået lov at forlyste sig med. Eller i hvert fald en del af dem. Vanilleis og creme fraiche er indkøbt. Nu mangler bare opskriften – den rigtige altså!

Pigen Arbejde, Familie, Mad & Drikke

Comments are closed.