Home > Arbejde > Øhm…

Øhm…

October 20th, 2006

Har man mon for mange penge, hvis man først halvanden måned senere opdager, at man ikke fik løn for august…?

Pigen Arbejde

 1. October 20th, 2006 at 14:46 | #1

  Ja og nej ;o)

 2. Pigen
  October 20th, 2006 at 18:21 | #2

  He, må nok hellere forklare; Jeg fik skam udbetalt et beløb pr. 1. september, der svarede til den weekend jeg arbejdede i august måned, så det er ikke fordi jeg er helt usædvanligt dum ;) . Den pågældende lønseddel fik jeg dog først da jeg skulle arbejde igen for 14 dage siden, hvor jeg så kunne se, at det udbetalte beløb faktisk var mine skattefri kørselspenge for sommerperioden – og altså ikke lønnen for august, som jeg havde gået ud fra. Så nu må vi lige se om “de” får styr på det :)

 3. October 20th, 2006 at 18:28 | #3

  Tjaaah… måske har man nok lidt for mange penge… Men herre gud alle kan tage fejl i ekstasen over at der går penge ind på kontoen… Nu kan du jo så glæde dig over den dejlig overraskelse og så forkæle dig selv helt ustyrlig mget;)

 4. Pigen
  October 20th, 2006 at 18:39 | #4

  Jeg har arbejdet en hel uge. Så JA!! Jeg SKAL forkæles! ;)

Comments are closed.