I minus

October 19th, 2006

Jeg er totalt underskudsagtig!

Arbejder jo i denne uge, og har derfor ikke set kæresten siden søndag middag. Jeg kan mærke, at jeg trænger noget så forfærdeligt til ham. Har ikke sovet igennem en eneste nat i denne uge, pga. en eller anden underbevidst “frygt” for ikke at vågne kl 06.15, hvor jeg skal op. Det er helt uden grund, for begge mine forældre skal også op, og skal nok sørge for at jeg møder til tiden. Ikke desto mindre vågner jeg 6-7 gange i løbet af natten, og det er pokkers frustrerende. Jeg er så forbandet træt, og så bliver jeg så tøset og nærtagende, at det halve kunne være nok!

Trænger til, at ham den søde kommer og ligger tæt ved mig, så jeg kan sove (?) en hel nat. Men han kommer også i morgen, og jeg kan næsten ikke vente!

Pigen Arbejde, Ikke kategoriseret, Kærester, Mig

  1. October 20th, 2006 at 04:57 | #1

    Heldige skid

Comments are closed.